Filmbestand
Filmbestand

Mensen helpen ervoor te gaan, stay strong!

Al meer dan 25 jaar helpt Actimel mensen om ervoor te gaan. Elk flesje bevat meer dan 10 miljard L. casei fermenten. Bovendien bevat Actimel vitaminen B6 en D die bijdragen tot de normale werking van het immuunsysteem.

We zijn misschien niet altijd klaar voor de dagelijkse uitdagingen die het leven op ons afvuurt, maar met Actimel verdwijnen die uitdagingen als sneeuw voor de zon.
Maar daar stoppen we niet mee.

Wij geloven niet dat er sterke en zwakke mensen zijn. Wij geloven dat iedereen innerlijke kracht heeft en we gaan hen helpen om die te ontgrendelen.

ACTIMEL. STAY STRONG.

Het begon allemaal met de overtuiging dat voorkomen beter is dan genezen.

Toen wetenschappers zich realiseerden dat 70% van de immuniteitscellen in de darmen wordt opgebouwd, dachten we dat we iets konden doen om bij te dragen tot de normale werking van het immuunsysteem.
1987 - De verkenning begint!
We beginnen de eigenschappen van gefermenteerde melk op basis van L. casei te onderzoeken en nemen de eerste stappen om de L. Casei te ontwikkelen.
1990 - Een speciaal fermentatieproces voor unieke fermenten
We hebben een uniek 72 uur durend langzaam fermentatieproces gecreëerd, waardoor deze bacteriën onder de best mogelijke omstandigheden konden groeien. Dit betekende dat we 10 miljard fermenten in elke fles konden stoppen, waardoor ons flesje ontstond.
1994 - De lancering van onze flesjes
Wist je dat Actimel een Belgische uitvinding is? We zijn in België en andere Europese landen bekend geworden onder de naam Actimel
2000 - Mensen over de hele wereld helpen om ervoor te gaan
In slechts 6 jaar tijd zijn we gegroeid en zorgen we dat elke dag opnieuw mensen uit meer dan 20 verschillende lander ervoor gaan
2000 - Voor degenen die houden van de smaak van Actimel maar op zoek zijn naar een alternatief zonder vet en met minder suikers, Actimel 0%.
Actimel 0% is de perfecte balans tussen een goede smaak en een recept zonder vet en light in suikers.
2018 - Je bent misschien geen superheld, maar Actimel Supermix kun je wel krijgen!
We hebben het Supermix assortiment gelanceerd! Een breed en krachtig assortiment die je zintuigen prikkelen voor een heerlijke en verrassende smaakbeleving. Tegenwoordig zijn er 4 soorten beschikbaar!
We gaan er al 25 jaar lang voor
10 smaken over 3 verschillende assortimenten
2,5 miljard flesjes per jaar gedronken

Je eigen flesje?

Kies je flesje
Ons geheime ingrediënt: Ons team.

In het hart van alles wat we maken zijn er de mensen die Actimel waarderen.
Want bij Actimel vinden we onze eigen weg en doen we de dingen op onze eigen manier. We ontwikkelen ideeën en innoveren, en we gaan snel vooruit.

Wij delen allemaal dezelfde passie voor onze producten! Raad eens wat... onze mensen zijn niet alleen gepassioneerd, ze zijn ook experts.Vandaag werken wereldwijd meer dan 1.000 personen voor de afdeling Onderzoek en Ontwikkeling van Danone. Ze werken binnen zeer uiteenlopende domeinen en innoveren in verschillende onderzoeksgebieden.

Wil je meer weten?
Neem een slokje en ga ervoor!