10 Miljard L. Casei Danone fermenten
Actimel bevat klassieke yoghurtculturen (Lactobacillus bulgaricus, en Streptococcus thermophilus) en een specifieke Danone stam! Deze derde stam heet Lactobacillus paracasei ssp. paracasei CNCM I-1518. Of gewoon L. casei Danone®. De L. casei Danone is een ferment die sinds voor de lancering van het Actimel in 1994 uitgebreid is bestudeerd.
Uniek fermentatieproces
In tegenstelling tot andere gefermenteerde melkproducten ondergaat Actimel een specifiek fermentatieproces dat 72 uur duurt, waardoor onze fermenten L. casei Danone in aantal tot 10 miljard zeer veerkrachtige stammen kan exploderen. Ons streng en toegewijd kwaliteitscontroleplan zorgt ervoor dat Actimel in ieder geval deze hoeveelheid bevat.
Vitamines B6 & D
De vitamines D & B6 zijn belangrijk voor het behoud van het immuunsysteem. Onze flesjes bevatten vitamines B6 en D die dus bijdragen tot de normale werking van het immuunsysteem. Actimel helpt je om op je best te zijn.